charlottecronquist

#17 100%-podden möter Wivan-Kristina Sandberg






Wivan-Kristina Sandberg kom in i mitt liv för så där fem år sedan. Hon gick en kvinnokurs hos mig och lite i taget så lärde jag känn en sökande kvinna, med ett stort intresse för djur och natur och med en stark vilja att finna sitt inre lugn och sin egen väg.

Då jobbade hon fortfarande rätt mycket på radion, men drev också egna projekt och fungerade som moderator i många sammanhang. Jag vet inte om det finns något direkt samband, men efter att hennes älskade hund Gunnar dog i en olycka, så blev hon och maken mer fria ... och det dröjde inte mer än något år innan längtan efter varmare nejder kom. Första idén var att ta över ett företag i Spanien. Men livet ville något annat. Förra hösten hade de sålt huset och satt i bil på väg söderut, för att möta ett okänt Europa.

Wivan och hennes man Anders bloggar ofta om livet på luffen. Här är en extralänk till bloggen. 

När jag ber Wivan om ord som representerar hennes liv, svarar hon: husvakt, hundvakt, dreamboard, drömmar, resor, äventyr, familj, relation, upptäcktsresande, upptäcka, mod, språk, hus, hem, boende, nomad, ryggsäck.

Du får en aning om hennes liv, eller hur?

Blir du sugen på ett liv där du tar hand om hem och djur. Dessa två förmedlingssajter använder Wivan:

www.trustedhousesitters.com och www.workaway.info


Wivan i Frankrike förra veckan.

Här kan du lyssna på podavsnittet. Om det inte fungerar kan du prova här - men allra bäst är naturligtvis att prenumerera i din podcastapp.





100%-podden är mitt projekt där jag, Charlotte Rudenstam, möter fantastiska människor som älskar livet. Du kan lyssna här, men det är ännu smidigare om du prenumererar på podden i podcastappen i din smarta mobil eller surfplatta. Sök 100%-podden så hittar den rätt.

I appen kan du lyssna på avsnitten i din takt. Det kommer ett nytt avsnitt varje onsdag med en ny spännande människa.

Du kan också bidra till det här projektet genom att skriva en recension i din podcastapp - det gör att den placeras högre i sökmotorerna och att fler utanför mitt personliga nätverk kan hitta podden.

Just nu gör jag 100%-podden helt idéellt och är du en person som vill vara med och stödja poddens budskap, med pengar, sponsring eller på något annat sätt - ta gärna kontakt.

Min tanke är att #100procentpodden ska vara ett uthålligt projekt, med ett avsnitt varje vecka året runt.

Dessutom kommer det då och då specialavsnitt.

Som mitt eget sommarprogram 2015 eller avsnitt på engelska. Här det det första, en intervju med Andrew Barnes, som bara älskar tantra.


Kärlek till dig, för att du är just du.

Related

100%Charlotte 9126490754960261363

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item