charlotterudenstam

100%-podden SPECIAL Charlottes sommarprogram om sexuell utsatthet. Går såren att läka?

I flera år har vänner till mig sagt: Du borde vara värd i Sommar i P1. Så i år tog jag modet till mig och skickade in inledningen till ett tänkt sommarprogram.
Uppenbarligen blev jag inte utvald. 
Men, när jag väl hade startat 100%-podden insåg jag att jag har en arena för ett eget sommarprogram... så här kommer det!

Först får du ett litet klipp som jag gjorde i februari då idén till sommarprogrammet föddes:
Hur hade mitt liv sett ut om mitt första sexuella möte hade skett hänsynsfullt, kärleksfullt, respektfullt, intimt och närvarande?

Vem hade jag varit utan erfarenheter av sexuellt våld och sexuella kränkningar? Det vet jag inte.

Men däremot vet jag vem jag har blivit med dessa erfarenheter. Jag vet hur det är att gå ifrån att vara vilsen och känna mig som ett offer, till att bli en drottning.


Ibland tänker jag att våldtäkten faktiskt ändrade riktningen på mitt liv. Kanske är det händelser som den som har bidragit till att jag skrivit böcker som "Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft".
Här kan du - i somliga webbläsare - lyssna direkt på 100%-podden special. Men det är bättre och bekvämare att du prenumererar på podden och lyssnar precis när du vill i din smarta mobil.


 Vill du komma mer i kontakt med djupen av dig själv? Har du sår du behöver pyssla om? 
Känner du dig fri att vara du?Tillåt dig att inspireras av Charlottes böcker "Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft" och "100% Charlotte - Ta ditt inre ledarskap"

Och du. Prenumera på 100%-podden. Det kommer ett nytt avsnitt varje onsdag - och så ibland en special. Sprid gärna hashtaggen #100procentpodden. Gör en recension av podden, så fler hittar den.

Framför allt: Njut av att vara du, precis som du är.


KärlekRelated

100%-podden 9217421934849833068

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

webbkurser

100%-podden

coaching

donera till 100%

"Jag vill fortsätta att sprida kärlek i världen! Ett sätt är genom 100%-podden. Om du vill höra fler avsnitt kan du bidra till podden genom att donera 100 kr eller valfritt belopp. Du gör detta via knappen nedan. Tillsammans kan vi låta fler 100%-are sprida klokskap och inspiration!"

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item